Busques una clínica dental a Linyola? Vine a Dental Linyola

A Dental Linyola som la clínica referent del Pla d’Urgell, i el nostre principal objectiu és vetllar per la salut bucodental dels nostres pacients i que aquests puguin gaudir de la millor experiència quan visiten les nostres instal·lacions. Un bon servei requereix uns tractaments especialitzats, uns bons professionals i els millors serveis i els que més s’adapten a cada persona. Per això a continuació us expliquem per què escollir Dental Linyola com la vostra clínica dental del Pla d’Urgell.

Vista de les instal•lacions de la clínica dental de Linyola.

Que t’oferim a Dental Linyola

Som la clínica de referència al Pla d’Urgell per la pràctica dels nostres tractaments mínimament invasius, que gràcies a les novetats i a la millora diària de tot el nostre equip, augmentem la qualitat de vida dels nostres pacients.

Disposem d’un laboratori propi per pròtesis dentals i oferim un gran ventall de tractaments i serveis en tots els àmbits de la salut bucodental, estètica dental i higiene. Descobreix la nostra clínica i tots els serveis que oferim pensant sempre en el millor pels nostres pacients.

Tractaments especialitzats

Volem que els nostres clients no només tornin a les nostres instal·lacions i repeteixin sinó que a més a més ens recomanin als seus familiars i amics. Per això oferim i ens formem constantment amb les últimes novetats odontològiques. A més a més ens diferenciem pel gran servei i qualitat del que disposem i el qual garantim als nostres clients. Descobreix totes les nostres especialitats (https://www.dentallinyola.com/) com l’ortodòncia, les pròtesis dentals, la implantologia, l’odontopediatria entre moltes altres.

Equip professional

No podríem oferir els millors tractaments sense un equip format per especialistes amb vocació i passió per la seva feina. Comptem amb un professional especialitzat en cada tractament dental, d’aquesta manera podem garantir la millor seguretat als clients. Descobreix tot el nostre equip, i deixat assessorar i cuidar per un equip d’expert que des del primer moment que entris per la porta es cuidarà que la teva experiència sigui tan positiva com sigui possible.

Primera visita gratuïta

Oferir els millors serveis també requereix poder garantir seguretat i tranquil·litat als pacients, per això a la nostra clínica et fem una primera visita amb diagnòstic inclòs de forma gratuïta i sense cap mena de compromís. D’aquesta manera des del primer moment volem crear una comunicació sincera i agradable per les dues parts, i que el pacient pugui confiar que el tractament que se li està oferint és el més bo per la seva salut bucodental.

Finançament a mida

Després de sotmetre’s a un tractament dental sabem que l’últim que és vol es haver-se de preocupar pel tema econòmic. Per això oferim als nostres pacients els serveis de finançament que més s’adapten a cada persona. A Dental Linyola podràs finançar el 100% dels teus tractaments a dos anys sense interessos. Perquè puguis sotmetre’t a qualsevol tractament que necessitis sense haver de preocupar-te de res més que no sigui la teva salut.

visita clínica dental linyola

Reserva la teva visita a la clínica dental de Linyola

Per reserva la teva visita o realitzar qualsevol altra consulta, pots contactar amb nosaltres al telèfon 973 71 44 53 o a través del correu administracio@dentallinyola.com. També pots visitar la nostra clínica dental a Linyola. Volem ser el teu dentista de referència de Mollerussa i tota la comarca. Per això a Dental Linyola sempre trobaràs els millors serveis i tractament per poder seguir sent sempre la teva millor opció.