La teva clínica dental a Mollerusa

A la clínica dental Mollerussa fa 20 anys  que cuidem del teu somriure i de qualsevol problema bucal que puguis tenir i sempre donem el millor de nosaltres mateixos i anem més enllà per a oferir-te els millors tractaments disponibles.

Els nostres tractaments són el menys invasius possibles i sempre estan destinats a millorar la qualitat de vida de tots els nostres pacients i per això som la clínica referent en implantologia al Pla d’Urgell.

La nostra clínica dental a Mollerusa

La nostra clínica està completament equipada amb l’última tecnologia així com el millor equip professional i unes excel·lents instal·lacions per a oferir-te el millor servei personalitzat. Clínica Dental Linyola és un centre de referència de totes les clíniques dentals de Mollerussa i la comarca, especialment a Linyola.

Especialitats mèdiques

Oferim als nostres pacients totes les especialitats existents a l’odontologia moderna, sempre prioritzant el servei i la qualitat perquè els nostres pacients surtin amb la màxima satisfacció.

 Ortodòncia

A la clínica dental a Mollerussa oferim el servei d’ortodòncia. L’ortodòncia consisteix en la prevenció, diagnòstic i tractament de les irregularitats dento-facials o la maloclusió més coneguda com a mala mossegada. La finalitat és aconseguir una col·locació de les dents perfecta perquè la salut del pacient sigui el millor possible i gaudeixi del millor dels seus somriures. I també es busca la normal coordinació dels maxil·lars i d’aquesta forma aconseguir una harmonia facial.

Pròtesi

Disposem d’un laboratori propi amb l’última tecnologia Procera que permetrà ser utilitzada per a realitzar una pròtesi i que tinguis el millor somriure.

La tecnologia Procera permet reduir el temps que s’utilitza normalment per a preparar les còfies abans d’enviar-les a la clínica, i a més és resistent, bonic, fiable i preparat per a utilitzar.

Ortodòncia general

Un altre servei que oferim és el de l’ortodòncia general, ja que nosaltres mateixos realitzem un seguiment dels nostres pacients recomanant una odontologia preventiva per a evitar problemes i complicacions. Les ortodòncies que oferim són les d’odontopediatria, odontologia preventiva i l’odontologia conservadora i restauradora.

Cosmètica dental

A la nostra clínica dental a Mollerussa sabem que el somriure és dels  primers aspectes en els quals en fixem d’una persona i tenir un somriure radiant és molt important, així que gràcies als grans avenços tecnològics en el món de l’odontologia, els pacients que presenten apinyament a les dents, dents separades o mal formats, no han de conformar-se amb això.

Periodòncia i cirurgia periodontal

A la clínica dental a Mollerussa també tractem les malalties periodontals i són les que presenten un conjunt de processos inflamatoris que afecten el periodont, és a dir, al conjunt de teixits que envolten la dent i que poden portar a causar la destrucció de l’os de la dent provocant la pèrdua de la dentició.

Implantologia

A la nostra consulta oferim un estudi exhaustiu i individualitzat de cada cas a través de radiografies i un estudi de l’historial mèdic de cada pacient i així veure quin mètode s’adapta millor a les necessitats de cada pacient. Els nostres implants consisteixen en col·locar una arrel de titani dins de l’os maxil·lar o de la mandíbula mitjançant una petita intervenció, i sobre aquesta arrel és col·locarà la peça dental.

Odontopediatria

Finalment l’últim serveix ofert a la nostra clínica dental a Mollerussa és el d’odontopediatria, que no és més que la branca de l’odontologia que s’encarrega de resoldre els problemes bucodentals dels nens d’edats compreses entre els sis mesos i els dotze anys.

Som conscients que un dels aspectes més importants és aconseguir que els nens no tinguin por i que no els sigui molt desagradable venir al dentista i per això intentem establir un entorn amigable fent que les visites siguin la part d’un joc.

Visita la Clínica Dental Linyola

Ara que ja coneixes tots els nostres serveis si tens algun dubte o vols demanar un pressupost, podeu fer-ho mitjançant el nostre número de telèfon 973 71 44 53, enviant un missatge a través de la nostra web https://www.dentallinyola.com/es/ o mitjançant correu electrònic a administracio@dentallinyola.com