Com escollir la teva clínica dental

A l’hora d’escollir la teva clínica dental hi ha un seguit de coses a tenir en compte per tal de fer una bona tria. Els serveis que et poden aportar, les especialitats d’odontologia amb les que compten i a part d’això, també el tracte que tenen personalment amb els pacients. Aquí explicarem breument com funcionem en la nostra clínica dental, els serveis que oferim entre altres coses.

Especialitats mèdiques

La clínica dental Linyola es caracteritza per oferir als seus pacients totes les especialitats que l’odontologia moderna permet. Servei i qualitat són  les prioritats de la consulta, per tal d’aconseguir que els pacients no només tornin, sinó que a més els recomanin als seus familiars i amics.

Ortodòncia

L’ortodòncia és una branca de l’odontologia, que s’especialitza en el diagnòstic, prevenció i tractament de les irregularitats dento-facials o mala oclusió es a dir mala mossegada.

Persegueix la perfecta col·locació de les dents, amb els seus beneficis estètics i de salut, així com la normal coordinació dels maxil·lars, aconseguint una harmonia facial.

Dents sanes que funcionen bé, i una cara equilibrada que agrada a què la contempla, repercuteixen en l’autoestima del pacient i en la seva acceptació social.

  • Ortodòncia convencional
  • Ortodòncia estètica
  • Ortodòncia invisible

Pròtesis

A la Clínica Dental Linyola sabem de la importància d’una bona somriure i això no es pot aconseguir sense una bona pròtesi. Nosaltres disposem de laboratori propi amb l’última tecnologia Procera, es a dir resistent, bonic, fiable i preparat per utilitzar.

El nou ajust de les corones Procera Crown també redueix el temps que utilitza normalment en preparar les còfies abans d’enviar-les a les clíniques.

  • La més àmplia gamma de materials en zircònia blanca i acolorida, alúmina i titani
  • Capacitat per satisfer totes les necessitats de producte – còfies, ponts, caretes i pilars
  • Resultats de gran resistència i bellesa
  • 8 milions de còfies produïdes
  • Laboratori dental Procera Propi – Espai Dental
  • 5 anys de garantia per a tots els productes Procera

Disseny assistit per ordinador, el model s’escaneja permetent dissenyar amb facilitat una estructura individual utilitzant el nostre programari CAD de tecnologia d’avantguarda.

Odontologia general:

A la nostra clínica realitzem un seguiment dels nostres pacients recomanant una odontologia preventiva per evitar problemes i complicacions.

Realitzem: Odontologia conservadora i restauradora, Odontologia preventiva, Odontopediatria.

Periodòncia i cirurgia periodontal:

Per malalties periodontals entenen un conjunt de processos inflamatoris que afecten el periodonci; és a dir, al conjunt de teixits que envolten a la dent, causant la destrucció de l’os i provocant la pèrdua de la dentició.

Bàsicament les malalties periodontals es divideixen en gingivitis i periodontitis, tenint al seu torn, cadascuna d’elles, diverses subclassificacions amb diferent gravetat. Les malalties periodontals són la causa més important de pèrdua dentària en adults, afectant tres de cada quatre persones en algun moment de les seves vides.

Malalties com la gingivitis

La gingivitis és una inflamació de la geniva sense destrucció d’os i per tant reversible. Es caracteritza per enrogiment i sagnat fàcil de les genives. El tractament d’aquest procés, d’altra banda senzill, és molt important, ja que pot evitar la progressió a periodontitis, coneguda popularment com a piorrea, on hi ha danys irreversibles en les genives i estructures de suport de la dent.

La progressió de la malaltia sense tractar, fa que les dents es tornin mòbils o solts, i pot caure o requerir ser extrets. Els signes més típics de la malaltia periodontal són:

  • Genives envermellides, inflamades o doloroses.
  • Sagnia a la raspallada o espontani.
  • Retracció de les genives i sensibilitat al fred.
  • Mal alè persistent.
  • Mobilitat de dents.
  • Desplaçament de dents i canvis en la mossegada.
  • Flegmons de repetició en les genives, etc.

Malalties periodontals

La malaltia periodontal és una malaltia de causa bacteriana, produïda pel cúmul de la placa bacteriana, que és una capa enganxosa i incolora que es forma constantment i que s’adhereix a la dent en contacte amb la geniva.

Una higiene bucal diària i meticulosa és essencial tant per prevenir com per tractar la malaltia. A més de la placa bacteriana poden actuar cofactors alterant la resposta de l’organisme, com són: el tabac, la dieta, l’estrès, malalties que afecten el sistema immune, etc.

Implantologia

A la Clínica Dental Linyola som especialistes en implantologia. A la consulta et farem un estudi detallat del teu cas, mitjançant radiografies i un estudi de l’historial per saber quin mètode s’adapta millor a les teves necessitats.

Els implants consisteixen en la col·locació d’una arrel de titani a l’interior de l’os maxil·lar o de la mandíbula per mitjà d’una petita intervenció. Sobre aquesta arrel podem col·locar, posterior o el mateix dia depenent de la tècnica, la peça dental.

Utilitzem els últims avenços tecnològics per a tots els nostres tractaments, així, estant per davant en la implantologia utilitzem l’última tècnica de tractament i planificació NobelGuide.

Odontopediatria

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia que s’ocupa de resoldre els problemes bucodentals dels nens des dels sis mesos fins als dotze anys. El nostre odontopediatra coneix els tractaments adequats per a aquestes edats, com formar i orientar els pares i tractar amb els nens.

A la clínica dental Linyola sabem l’important tant per als pares com per als nens, aconseguir que la visita al dentista no sigui desagradable. Perquè això sigui possible, tractem d’establir una relació personal i amigable fent que les visites a centre siguin part d’un joc.

Cosmètica dental

El somriure és la característica que més ens atreu en una cara. Gràcies a grans avenços tecnològics en l’odontologia, avui en dia no estem obligats a conformar-nos amb dents tacades, desgastades, mal formades, separades o apinyades.

Els nostres serveis

A la nostra clínica dental, sempre optem per oferir als nostres pacients el millor servei possible, tenim  clars els nostres objectius i el que volem oferir, és per això que garantim aquestes dues coses:

Primera visita sense compromís

Garantim una primera visita sense cap mena de compromís cap a nosaltres perquè pugueu decidir després del diagnòstic personalment si voleu seguir amb nosaltres.

Finançament a mida

En la nostra clínica dental garantim un finançament a mida del 100% 2 anys sense cap mena d’interessos.