Com escollir la millor clínica dental infantil

Cuidar la salut bucodental des de ben petits és molt important, per això a Dental Linyola som especialistes en odontopediatria  i volem ser la teva clínica dental infantil de referència al Pla d’Urgell.

L’odontopediatria és l’especialitat que tracta infants dels sis mesos als dotze anys. Reserva visita pels més petits amb la nostra especialista odontopediatra Elena Maria Fecheta, a través del telèfon 973 71 44 53 o a través de la nostra pàgina web.

Experts en odontopediatria

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia que s’ocupa de solucionar els problemes dentals dels més petits. La nostra especialista en odontopediatria coneix tots els tractaments adequats pels més petits. Intentem crear una relació personal i amigable amb els pares i amb els nens.

Ens encarreguem de donar una bona solució per l’educació dental dels fills i intentem tractar correctament als nens per poder formar-los i orientar-los. Ens encarreguem d’aconseguir que visitar el dentista sigui una experiència positiva pels nens i que no tinguin mai por de venir, sinó que les visites al nostre centre siguin com un joc.

Una bona higiene dental des de ben petits

La nostra recomanació principal és que s’eduqui als nens des de molt petits perquè mantinguin una correcta higiene dental. Una correcta higiene dental s’aconseguirà quan el nen entenguin que s’han de rentar les dentals diàriament i sobretot després de cada menjada.

Les visites al dentista es recomanen des dels sis mesos d’edat, moment que comencen a sortir les primeres peces dentals, d’aquesta forma es podrà mantenir un seguiment complet de tota l’evolució i es podrà veure de seguida si el nen en concret té algun problema i si es pot evitar abans que aparegui.

Tractaments més comuns

Avui veurem aquells tractaments més comuns que realitzem a la nostra clínica dental infantil. Molts d’aquests problemes es poden evitar si existeix una prevenció, ja que és el millor tractament que existeix.

La prevenció es basa en una higiene correcta, com hem vist abans, i un bon seguiment per part d’algun especialista que ens pugui anar realitzant un seguiment als més petits i també pugui avançar-se a altres problemes que podrien sorgir posteriorment.

Càries

Les càries són sens dubte el problema dental que ens ve al cap de seguida quan parlem de tractaments per a nens. Les càries dentals poden aparèixer per diferents raons, però l’important és detectar-les a temps, ja que d’aquesta manera es tracta d’un tractament d’empastament dental senzill.

En el cas que no es detecti a temps per part dels pares o que no es visiti regularment un dentista, podria derivar en problemes més greus i a la llarga provocar altres tractaments més complexos.

Ortodòncia

L’ortodòncia és un tractament que s’ha de practicar quan un especialista detecta un mal desenvolupament en la posició de la mandíbula o de les peces dentals. A vegades no es pot veure a simple vista sinó que és el dentista qui veu i analitza la gravetat del tractament.

L’ortodoncista, que és l’especialista en ortodòncia, si realitza un seguiment dels més petits podrà valorar en quin moment és necessària l’ortodòncia per tal que posteriorment no sigui un problema més difícil de tractar.

A Dental Linyola cuidem de la salut bucodental dels més petits

És important educar als més petits i inculcar una bona higiene dental que els acompanyarà tota la vida i els permetrà tenir una bona salut dental. També els ajudarà a no derivar en problemes més greus posteriorment.

A Dental Linyola ens importa molt la salut dels més petits i acompanyem als pares en tot el procés d’educar als més petits i a gaudir d’aquesta experiència.