Descobreix els tractaments de cosmètica dental que necessites

La cosmètica dental és  l’especialitat de l’odontologia que realitza tractament per millorar aspectes com el color del nostre esmalt dental o la seva posició i que vulguem millorar per sentir-nos millor amb nosaltres mateixos.

A vegades ens pensem que sotmetre’ns a un tractament dental únicament és perquè tenim algun problema de salut dental que hem de solucionar, però molt sovint no és una qüestió de salut, sinó que el pacient decideix sotmetre’s al tractament per estètica i per arreglar algun problema que li pot semblar molest per ell mateix.

En què consisteixen els tractaments de cosmètica dental

Els tractaments de cosmètica dental solen ser tractaments senzills que no requereixen cirurgia dental, únicament solen ser tractaments que es realitzaran en una sola sessió o amb un seguiment senzill que realitzarà el pacient.

El principal objectiu dels tractaments de cosmètica dental és que els pacients pugui mostrar el seu somriure sense vergonya i guanyin més confiança en ells mateixos i augmentin el seu benestar i se sentin millor.

Tipus de tractaments

A continuació us expliquem alguns dels tractaments de cosmètica dental més realitzats, tot i que en podem trobar més. Per trobar aquell que més s’adapti a les teves necessitats consulta amb els nostres especialistes que t’ajudaran a millorar allò que vols canviar per poder gaudir del teu somriure.

Emblanquiment dental

L’emblanquiment dental és el tractament de cosmètica dental més popular, ja que amb una petita intervenció per algun especialista l’aspecte de les nostres dentals pot canviar molt. L’emblanquiment dental es tracta d’un tractament que millora l’aspecte de les dents retornant-li un aspecte més blanquinós.

Amb un tractament molt senzill amb una sola visita amb els nostres professionals, veuràs les teves dents molt més blanques. Tot i ser un tractament molt senzill és important realitzar aquest tractament amb mans de professionals perquè podem debilitar la sensibilitat de les nostres dents.

Fundes dentals

Les fundes dentals també s’utilitzen molt perquè els resultats són molt notables sense necessitats de cirurgia. Podem canviar totalment l’aparença de la nostra dentadura col·locant una funda que cobreix la nostra peça original. Podem col·locar tantes fundes com vulguem a tota la dentadura i inclús canviar completament l’aspecte de les nostres dents.

Aquest tractament s’utilitza quan tenim unes peces dentals molt irregulars o amb imperfeccions de color per exemple o d’esmalt que no és podem millorar.

Disseny de somriures al gust

A Dental Linyola et farem un estudi de la teva dentadura en cas que vulguis millorar la posició de les teves dents. Els nostres especialistes t’assessoraran per realitzar-te el tractament que més s’adapti a les teves necessitats en funció dels aspectes que vulguis millor.

Mitjançant un diagnòstic 3D podem veure com anirà modificant la posició de la dentadura per ordinador i d’aquesta manera el pacient pot veure en tot moment com serà el resultat final.

Perquè realitzar-me un tractament de cosmètica dental

Els tractaments d’estètica dental com hem dit són tractaments que el mateix pacient decideix realitzar-se per canvi aspectes d’ell mateix que vol millorar, però no es realitzen per problemes que afectin la salut bucodental.

Deixa’t assessorar pels nostres dentistes i comença a gaudir del teu somriure amb els millors tractaments de cosmètica dental.