Busques un dentista a Mollerussa? A Dental Linyola cuidem de la teva salut

A Dental Linyola volem ser el teu dentista de referència a Mollerussa. Fa 20 anys que cuidem del teu somriure i sempre donem el millor de nosaltres per oferir-te els millors tractaments disponibles i així poder tractar qualsevol problema bucal que puguis  tenir.

Ens prenen molt seriosament la teva salut i per aquest motiu els nostres tractaments són el menys invasius possibles i sempre estan destinats a millorar la teva qualitat de vida, per això som la clínica de referència en implantologia al Pla d’Urgell.

La nostra clínica

La nostra clínica està completament equipada amb l’última tecnologia, així com el millor equip professional i comptem les millors instal·lacions per poder-te oferir el millor servei personalitzat.

Especialitzats mèdiques

Com a dentistes de Mollerussa t’oferim totes les especialitats existents en l’odontologia moderna, sempre prioritzant el servei i qualitat perquè et sentis a gust, i se solucionin tots els teus problemes i d’aquesta manera tornis en cas de necessitar-ho o ens recomanis als teus amics i familiars.

Ortodòncia

En el dentista de Mollerussa t’oferim el servei d’ortodòncia, el qual consisteix en la prevenció, diagnòstic i tractament de les irregularitats dento-facials o la maloclusió més coneguda com a mala mossegada.

L’objectiu és aconseguir una correcta col·locació de les dents de la manera més perfecta perquè la teva salut sigui la millor possible i gaudeixis del millor dels teus somriures. Un altre objectiu que busquem és la coordinació normal dels maxil·lars per poder aconseguir una bona harmonia facial.

Ortodòncia general

Un altre servei que oferim al teu dentista de Mollerussa és l’ortodòncia general, ja que nosaltres mateixos realitzem un seguiment dels nostres pacients recomanant una odontologia preventiva per evitar problemes i complicacions.

Les ortodòncies que t’oferim són les d’odontopediatria, odontologia preventiva i l’odontologia conservadora i restauradora.

Cosmètica dental

En la nostra clínica dental som conscients que el somriure és una de les primeres coses en la que ens fixem d’una persona i tindre un somriure radiant és realment important, així que, mitjançant els avenços tecnològics en el món de l’odontologia, si presentes un apinyament a les dents, dents separades o mal formades, podem canviar aquesta situació i que tornis a gaudir del millor somriure.

Pròtesi

El teu dentista a Mollerussa disposa d’un laboratori propi equipat amb l’última tecnologia Procera, que s’utilitza per a realitzar pròtesis i d’aquesta manera aconseguirà que gaudeixis del millor dels somriures.

La tecnologia Procera permet reduir el temps que s’usa normalment en preparar les còfies abans de poder-les enviar a la clínica.

Periodòncia i cirurgia periodontal

Com a dentistes a Mollerussa també tractem les malalties periodontals. Aquestes són les que presenten un conjunt de processos inflamatoris que afecten el periodonci, és a dir, al conjunt de teixits que rodegen la dent i que poden portar a causar la destrucció de l’os de la dent provocant la pèrdua de la dentició.

Implantologia

Si visites la nostra clínica dental observaràs perquè som especialistes en implantologia. A la nostra consulta sabem que cada cas és diferent, oferim un estudi exhaustiu i individualitzat mitjançant radiografies i un estudi del teu historial mèdic per poder determinar quin mètode s’adapta millor a les teves necessitats.

Els nostres implants consisteixen en el fet que col·loquem una arrel de tità a l’os maxil·lar o de la mandíbula mitjançant una petita intervenció, i sobre aquesta arrel es col·locarà la peça dental.

Odontopediatria

Finalment, l’últim servei ofert al dentista de Mollerussa és el d’odontopediatria, que és la branca de l’odontologia que s’encarrega de resoldre els problemes bucodentals dels nens de les edats compreses entre els sis mesos i els dotze anys.

Som conscients que un dels aspectes més importants és aconseguir que els nens no tinguin por i que acudir al dentista sigui el menys desagradable possible i per aquest motiu intentem establir un entorn amigable fent que les visites formin part d’un joc i que el nen s’ho acabi passant bé.

Visita la Clínica Dental Linyola

Una vegada coneguts els serveis que oferim si necessites algun, tens algun dubte o vols sol·licitar un pressupost post fer-ho mitjançant el nostre número de telèfon 973 71 44 53, també pots reservar cita o visitar la nostra pàgina web i t’ajudarem en qualsevol dels teus problemes.