Necessites un emblanquiment dental a Mollerussa? Posa’t en mans d’un especialista

Si necessites sotmetre’t a un emblanquiment dental a Mollerussa, a Dental Linyola posem al teu abast un tractament a la teva mida de forma ràpida, senzilla i eficaç. El nostre equip d’odontòlegs t’ajudarà a recuperar l’estètica del teu somriure, i així aconseguir la confiança i seguretat que comporta lluir una dentadura sana i bonica.

On puc fer-me un emblanquiment dental a Mollerussa?

El emblanquiment dental permet l’eliminació de tincions i alteracions de la color dels nostres dents, independentment dels factors causants. A Dental Linyola sabem que cada cas és únic, i per això, oferim solucions diferents per blanquejar les dents segons les necessitats de cada pacient.

A la nostra clínica dental disposem de les eines i la tecnologia necessàries per tornar-te el teu estètica dental. Gràcies a aquest tractament, reduiràs en diversos tons el color de l’esmalt de les teves dents. Tingues en compte que per a això, segurament cal fer més d’una sessió, normalment fins aconseguir el to desitjat. També has de saber que la durada de l’emblanquiment dental depèn de el tipus de tractament que hagis escollit i, sobretot, de la rutina d’higiene bucodental que portis.

Tipus de tractaments de emblanquiment dental

Durant el tractament de l’emblanquiment dental s’aplica un gel blanquejador que s’encarrega de descompondre el pigment en molècules més simples i incolores. El gel pot aplicar mitjançant diverses tècniques:
Emblanquiment per LED: La llum LED activa el gel, accelerant les molècules blanquejadores, el que el converteix en el tractament més còmode i durador.
Emblanquiment amb fèrula: Mitjançant una fèrula a mida, s’aplica el gel cada nit.
Emblanquiment mixt: Aquest tractament combina el emblanquient per LED i amb fèrula per allargar els resultats en el temps.

Tingues en compte que, abans de sotmetre’t a un emblanquiment dental, en la majoria de casos és necessari realitzar una neteja dental per eliminar les restes de placa.
Cap d’aquests tractaments és dolorós ni danya l’esmalt dental. Hem de destacar que en alguns tractaments es pot percebre sensibilitat dental, per això recomanem l’ús de dentifricis i col·lutoris especials.

Causes de l’enfosquiments de les dents

L’enfosquiment de les dents es deu a causes molt variades, com seguir una inadequada higiene oral i / o el consum de certs productes.
Hi ha diferents tipus de taques dentals, que podem classificar com taques intrínseques o endògenes i taques extrínseques o exògenes:
• Les taques intrínseques o endògenes afecten les dents en la seva fase de formació, i són causades pel consum de determinats medicaments, hipoplàsies d’esmalt, deficiència vitamínica o fluorosi. També es produeixen per cops, fractures o causa de l’envelliment de la dentadura, que adquireix una tonalitat més fosca.
• Les taques extrínseques o exògenes es produeixen pel contacte de les dents amb agents pigmentadores, presents en determinats aliments i begudes, com el vi, el te i el cafè, i altres productes com el tabac. Aquestes taques també poden produir-se després de l’ús prolongat de determinats col·lutoris orals i pastes dentífriques a força de Clorhexidina.

Tens dubtes sobre quin és el millor tractament de blanquejament de dents per a tu? Vine a la nostra clínica i pregunta’ns sense compromís. Estem en Pons i Arola, 3 – 1r 2a, a Linyola. La nostra prioritat és la teva salut bucodental. ‘En Dental Linyola et tornem el somriure, garantint uns excel·lents resultats!