El millor tractament d’endodòncia dental a Mollerussa

L’endodòncia dental és un tractament que es basa en sellar el nervi d’una dent que està inflamat a causa de bacteris o altres teixits que s’han de retirar i netejar. Descobreix el millor tractament d’endodòncia dental a Mollerussa, t’expliquem en què consisteix a continuació.

El tractament d’endodòncia és més conegut pel concepte “matar el nervi”. Posat sempre en les millor mans quan es tracta d’un tractament d’aquest tipus i deixat assessorar per experts dentals que t’ajudaran a millorar la teva salut dental.

En què consisteix un tractament d’endodòncia?

Quan realitzem un tractament d’endodòncia dental utilitzem anestesia local a la zona afectada per no sentir cap mena de dolor. Totes les peces dentals tenen arrels que s’agafen a les genives i aquestes tenen uns conductes que connecten i per on passen els nervis. Quan un nervi s’inflama a causa per exemple d’una infecció aquest s’ha de “matar”.

Una vegada es realitza l’endodòncia a la peça afectada aquesta és sella i es reconstrueix la peça dental com si es tractés d’un empastament dental. Després d’aquesta intervenció el pacient pot realitzar vida normal tot i que s’ha d’anar amb compte, ja que la zona pot haver quedat una mica adolorida.

Quan es produeix una inflamació del nervi?

La principal causa d’inflamació del nervi es produeix a causa d’una càries. L’endodòncia és l’evolució més greu d’una càries, ja que es produeix per un desgast del teixit dental que deixa al descobert l’interior de la peça. Això provoca que el pacient senti una gran sensibilitat dental i és el primer símptoma per acudir al dentista, ja que significa que el nervi està inflamat.

Una altra causa d’aquesta inflamació també es pot produir quan la dent es troba obstruïda a causa un empastament dental, que provoca que la polpa dental es retregui i acaba produint infeccions.

Us recomanem acudir al dentista en cas de notar més sensibilitat dental, inflamació o molèsties, ja que això potser ens està indicant que tenim un problema i com més aviat ho detectem millor, ja que si deixem passar el temps la peça dental cada vegada es va deteriorant més.

Després de realitzar-te aquest tractament

Després de realitzar-nos un tractament d’endodòncia la recuperació és molt ràpida i efectiva. És un tractament molt ràpid i eficaç que permet poder salvar la peça dental, ja que si el pacient no es posa en mans d’un professional immediatament això pot provocar la pèrdua d’aquesta peça dental.

Una vegada ja s’ha realitzat el tractament com hem dit anteriorment el pacient només ha de vigilar uns quants dies després de la intervenció, ja que pot notar algunes molèsties. Però després de pocs dies i quan els teixits i la peça dental ja s’ha rehabilitat correctament el pacient pot realitzar tot el que feia de forma normal com mastegar per la zona afectada per exemple.

Què he de fer després de realitzar-me una endodòncia?

Tot i que el tractament té una llarga durada poden tornar a aparèixer patologies a la peça afectada per això és molt important perquè això no passi mantenir una bona higiene dental, tenint cura dels aliments que ingerim i realitzar-nos neteges dentals a casa i acudir al dentista regularment.

Des de dental Linyola sempre recomanem fer visites al dentista regularment i més seguides en cas de sofrir alguna patologia d’aquest tipus. Reserva la teva cita ara mateix a través del telèfon 973 24 99 24. Estarem encantats d’atendre’t i els nostres especialistes et realitzarem el millor diagnòstic pel teu cas.