Tractaments d’implant dental, què són?

Els sistemes d’implants dentals solen incloure un cos d’implant dental i un pilar, així com un caragol de fixació del pilar. El cos de l’implant dental s’implanta quirúrgicament a l’os maxil·lar per a substituir l’arrel de la dent. El caragol de fixació del pilar subjecta el pilar de l’implant dental al cos de l’implant i s’estén a través de les genives fins a la boca per a suportar les dents artificials adherides.

Per què triar el tractament d’implant dental?

La pèrdua d’una dent a causa d’una lesió o malaltia pot provocar problemes com  dolor i molèsties i canvis en els patrons d’alimentació, i tot això pot ser dolorós. Un implant dental pot millorar dràsticament la qualitat de vida i la salut del pacient en substituir una dent perduda.

Fase d’estudi i planificació:

La fase de planificació per a la realització d’un tractament d’implant dental és fonamental perquè es realitzi el tractament amb èxit. En aquesta fase es deu:

– Realitzar un diagnòstic personalitzat. Aquí s’analitza la salut bucodental del pacient, els problemes estètics i funcionals i les possibles solucions des d’implantologia o altres tractaments que necessiti el pacient.

– Informar el pacient: Dotar de tota la informació necessària al pacient sobre el tractament que es durà a terme, així com les complicacions i, fins i tot, les tasques d’higiene i manteniment que haurà de realitzar.

– Planificació de la intervenció: Si després de la fase d’informació, es decideix sotmetre al tractament, programarem les sessions necessàries per a realitzar-lo de manera correcta.

Recomanacions per a pacients abans del tractament d’implant dental

Consulta al teu dentista sobre els avantatges i els riscos dels implants dentals, així com si és un bon candidat per a l’operació. Et recomanem considerar el següent:

– La teva salut general exerceix un paper important a l’hora de determinar si ets un pacient adequat per als implants dentals, el temps que trigarà a curar-se i la durada de l’implant.

– Pregunta pel model del tractament d’implants dentals que utilitza el teu dentista, i conservi aquesta informació.

– Tingues en compte que fumar pot interrompre el procés i reduir l’èxit de l’implant a llarg termini.

Què fer després del tractament d’implant dental

– Segueix al màxim les pautes d’higiene oral ofertes pel seu professional dental. Tingues en compte que has de netejar les dents amb regularitat, ja que és fonamental per a l’èxit de l’implant a llarg termini.

– Programa visites regulars amb el teu dentista.

– Si l´implant et fa mal o sent que no encaixa bé, informe al teu dentista immediatament.

– No apliquis càrregues durant un temps, sobre els implants.

– No fumis o redueix al mínim el consum després de la col·locació per a assegurar un resultat exitós.

 

A Dental Linyola oferim el millor servei possible en tot moment i cuidem la salut bucodental dels nostres clients perquè recuperin el seu somriure el més aviat possible. Som el teu dentista de confiança a Mollerusa i comarca. Si tens qualsevol dubte sobre aquesta mena de tractaments, contacta amb nosaltres!