El teu tractament d’implantologia dental a Mollerussa

Quan ens hem de sotmetre a un tractament d’implantologia dental hem d’escollir un dentista especialitzat i que ens pugui oferir el millor servei per la nostra salut bucodental a Mollerussa. A Dental Linyola som especialistes en tractaments d’implants dentals a continuació veure’m quines són les diferents fases d’aquest tractament i com t’ajudarem durant aquest procés amb els nostres especialistes.

Fases del tractament

Els implants dentals s’utilitzen per substituir una peça dental o varies o per poder fixar una dentadura postissa i que es fixi de forma més estable. Es tracta d’un tractament que ha evolucionat molt en els darrers anys i avui en dia és un tractament molt demandat pels seus bons resultats i fàcil tractament.

A continuació veurem les diferents fases del tractament que es basa en la col·locació de l’implant a l’interior de l’os que fa la funció de l’arrel i posteriorment es col·loca la funda que fa la funció de dent.

Diagnòstic

El primer pas i el més important abans de sotmetre’ns a un tractament d’implantologia és el primer diagnòstic, on es realitza una valoració del cas en concret i s’adapta el tractament a cada pacient.

A la nostra clínica dental emprem els últims avenços tecnològics en implantologia dental amb l’última tècnica en tractament i planificació NobelGuide™. Un software digital que ajuda a tenir una gran precisió a l’hora d’executar aquests tipus de tractaments.

Col·locació de l’implant

Una vegada realitzat el diagnòstic i la planificació d’aquest el següent pas és la col·locació de l’implant. Aquesta fase es basa en una petita cirurgia que es realitza amb una anestèsia local i on es col·loca l’element cilíndric que anomenem implant a l’os de la peça que substituirem. Els implants estan fabricats amb materials com el titani.

Cicatrització

Abans de col·locar la funda dental hem de passar per un procés de cicatrització i on podrem veure si l’implant s’adapta bé al pacient i que aquest acabi de cicatritzar correctament abans de col·locar la pròtesi. Aquest procés pot durar entre tres i sis mesos.

Col·locació de la pròtesi dental

Una vegada l’implant ha cicatritzat correctament i amb la supervisió d’un dentista especialitzat es passarà a prendre les mesures per poder dissenyar la pròtesi que farà la funció de la peça dental.

Una vegada ha finalitzat aquest procés el pacient ja pot realitzar una vida normal i mastegar sense cap mena de problema.

Si tens més dubtes i necessites que contactar amb alguns dels nostres experts reserva la teva primera cita gratuïta a Dental Linyola i t’aconsellarem per realitzar-te el millor tractament i vetllar per la teva salut bucodental.