Implants dentals a Mollerussa, tot el que necessites saber

Un implant dental consisteix en la col·locació d’una arrel de titani que es col·loca a l’interior de l’os maxil·lar o de la mandíbula a través d’una petita intervenció. Sobre aquesta base es col·loca posteriorment la peça dental que substitueix a la peça original.

Aquest tractament s’aplica quan s’ha perdut una peça dental per causes naturals o perquè s’ha hagut d’extreure per algun problema. És un tractament relativament senzill que amb els anys ha anat millorant i que cada vegada és una cirurgia més utilitzada.

Especialistes en implantologia

Si necessites un implant dental a la nostra clínica dental et realitzarem una revisió i estudi previ per poder estudiar el teu cas. A través de diferents radiografies i un estudi del teu historial els nostres especialistes diagnosticaran quin mètode s’adapta millor a les teves necessitats

És important tenir en compte quan ens realitzem un implant dental a Mollerussa escollir una clínica que ens pugui garantir primerament que el tractament ens el realitzarà un especialista, també que els materials i tots els serveis que s’ofereixen siguin els més professionals possibles.

L’última tecnologia

La teva clínica dental t’ha de poder garantir que estar al dia i que utilitza en els tractaments els últims avenços tecnològics perquè els tractaments siguin cada vegada millors. Per això a Dental Linyola estem sempre al dia i utilitzem sempre les últimes tecnologies.

Pel que fa a la implantologia utilitzem l’última tècnica de tractament i planificació NobelGuide™. Una tecnologia que ajuda a la planificació del tractament orientada a la pròtesi i la col·locació guiada de l’implant.

Finançament a mida

A la nostra clínica Dental Linyola ens preocupen i volem oferir sempre els millors serveis i tractaments als nostres clients. No només perquè se sentin a gust i tinguin confiança en els nostres especialistes i en els nostres professionals sinó que tot el procés sigui el més adequat millor.

Per això tots els nostres tractaments d’implantologia es poden finançar al 100% a 2 anys sense interessos. Perquè realitzar-se un tractament amb nosaltres sigui una bona experiència des del començament fins al final.

Els teus implants dentals a Dental Linyola

Si encara tens dubtes o necessites realitzar alguna pregunta pots dirigir-te a la nostra clínica dental o demanar cita al 973 71 44 53. Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes.

Per nosaltres és important que l’experiència dels nostres clients sigui la més satisfactòria possible per això des del moment que s’entra per la porta fins que es surt de la nostra clínica els nostres professionals estaran al servei dels clients per oferir sempre els serveis més adequats a les seves necessitats.