La teva visita d’odotopediatria a Mollerussa

L’odontopediatria és l’especialitat dental que s’ocupa de la salut bucodental dels més petits. Pots reservar la teva visita d’odontopediatria a Mollerussa amb Dental Linyola i posa’t en mans dels millors especialistes en problemes bucodentals dels infants.

L’odontopediatria s’encarrega dels problemes bucodentals dels infants des dels 6 mesos fins als 12 anys. En aquesta edat es recomana fer visites periòdiques al dentista i millor si es fa en un dentista que ens transmeti confiança. A continuació veurem com escollir un bon especialista en odontopediatria.

El teu odontopediatra amb Dental Linyola

La nostra odontopediatra especialista no només coneix tots els tractaments adequats per aquestes edats i com aplicar-los en cada cas sinó que a més a més entén als més petits i intenta transmetre’ls confiança i seguretat.

També és important i des de Dental Linyola intentem formar i orientar als pares de la millor manera per trobar sempre la millor solució pels més petits. Orientem als pares no només en les visites al dentista sinó perquè puguin vetllar per la salut dels seus fills en el dia a dia.

Una bona visita al dentista pels més petits

A Dental Linyola vetllem perquè les visites al dentista siguin tan agradables com sigui possible pels infants i pels pares. El nostre objectiu és crear una bona relació amb els pacients des de la primera visita, i que els nens puguin associar el dentista com una cosa positiva i que se sentin amb confiança i segurs.

Intentem crear jocs i que la visita sigui divertida perquè puguin entendre que venir al dentista pot ser una cosa divertida i com si fos un joc per a ells.

Una bona higiene dental pels més petits

Si volem que els nostres fills tinguin sempre una bona higiene i salut dental és important transmetre’ls una bona educació sobre els seus hàbits dentals. Els infants volen imitar tot allò que veuen en els més grans per això ens han de veure als adults mantenint una bona higiene dental com per exemple raspallant-nos les dents després de cada menjada.

També s’han de fer visites periòdiques al dentista sobretot quan ja han aparegut totes les dents i s’ha de controlar l’aparició de càries, placa dental o algun problema de posició dental o problemes en les genives.

Per als més petits també es recomana visita a l’odontopediatra quan comencen a aparèixer les primeres dents per poder corroborar que tot evoluciona correctament.

Tractaments d’odontopediatria

Volem parlar d’alguns dels tractaments més importants i que més es realitzen en odontopediatria. En quasi tots els problemes bucodentals la prevenció és el millor tractament, mantenir una bona higiene dental i sobretot poder solucionar el problema com més aviat millor perquè no s’agreugi el problema.

Les càries

Les càries poden aparèixer per diferents raons, algunes d’elles ingerir molta quantitat de sucre o una inadequada higiene dental. El seu tractament és l’empastament dental de la corona o en cas que sigui més greu la desvitalització del nervi.

És un tractament relativament senzill si no es complica, però que es pot evitar com hem dit amb una correcta i bona higiene dental i intentant que els infants no ingereixin molta quantitat de sucre.

Ortodòncia

Un altre tractament que es realitza molt en odontopediatria és l’ortodòncia dental que s’utilitza per corregir la posició o la mala oclusió dental. Es realitza molt en infants per poder corregir aquestes imperfeccions sobretot per problemes relacionats amb la mossegada o el paladar.

Poder posar remei a aquests problemes com més aviat millor ens ajudarà al fet que no derivin en problemes més greus posteriorment i que serien més difícils de corregir.

Visita el teu odontopediatra a Mollerussa

Reserva ja la teva visita a Dental Linyola pels més petits de casa i confia en els especialistes en odontopediatria. Pots contactar amb nosaltres si necessites més informació a través del telèfon 973 71 44 53 també ens pots trobar al Carrer Pons i Arola, 3, 1r 2a, 25240, Linyola.