La millor ortodòncia a Linyola

Quan es pensa en tractaments dentals el primer que ens ve a la ment són els tractaments d’ortodòncia, avui t’expliquem per què escollir Dental Linyola com la teva clínica d’ortodòncia a Linyola. És un tipus de tractament molt visible si l’estàs duent a terme per això es coneix més i s’utilitza per a moltes raons que anirem veient a continuació.

A Dental Linyola no només oferim aquest tractament a tots els nostres clients que ho vulguin o necessitin sinó que a més a més ens esforcem diàriament perquè aquest servei sigui el millor que podem realitzar amb les últimes tecnologies i adaptant-nos als nostres pacients perquè quedin 100% satisfets.

Què és l’ortodòncia

Sempre que un nou pacient arriba a les nostres instal·lacions perquè s’ha de sotmetre a un tractament d’ortodòncia els nostres especialistes realitzen un diagnòstic per trobar la millor solució. Sempre que vulguem realitzar-nos qualsevol tractament, però sobretot un tractament d’ortodòncia és important posar-nos en les millors mans i sobretot d’algun especialista d’aquesta branca de l’odontologia.

L’ortodòncia s’utilitza per corregir una mala postura de les dents o una mala oclusió, és a dir una mala mossegada. Sobretot s’utilitza per pacients joves, quan es detecta algun mal creixement en la mandíbula o paladar i s’intenta posar solució com més aviat millor.

Qui necessita una ortodòncia?

Com hem dit l’ortodòncia s’utilitza per corregir una mala postura de les dents o de la mandíbula, ja sigui perquè pot produir problemes més greus posteriorment si no es posa solució, o simplement per alguna causa estètica que es decideixi personalment corregir.

A continuació us expliquem alguns tipus d’ortodòncies que utilitzem a la nostra clínica dental en funció de les necessitats de cada pacient i que es vulgui aconseguir. Si tens dubtes pots contactar amb nosaltres o fer una primera visita sense compromís amb els nostres especialistes perquè t’aconsellin a la nostra clínica dental.

Ortodòncia convencional

L’ortodòncia convencional és la que estem més acostumats a veure sobretot en pacients més joves, ja que és la més efectiva i que ofereix els millors resultats. Aquest tipus d’ortodòncia es col·loca a la part externa de les dents tant a la part de dalt com de baix i a través d’uns ferros es va corregint la col·locació de les dents.

Amb els anys aquesta tècnica ha anat evolucionant molt i cada vegada és més discreta i còmoda. Consulta amb el teu especialista per conèixer les característiques de l’ortodòncia convencional.

Ortodòncia estètica

Els tractaments d’ortodòncia estètica són molt similars al tractament d’ortodòncia convencional, però s’utilitza un bracket de ceràmica que el fa més estètic, ja que, es dissimula amb la mateixa tonalitat que la dent i el fa més discret.

Aquest tractament s’utilitza molt en pacients d’edat més adulta per la seva discreció i els resultats són molt similars als d’ortodòncia convencional.

Ortodòncia invisible

L’ortodòncia invisible és un dels tractaments revolucionaris que s’ha popularitzat molt en els últims anys, per la seva discreció, ja que són unes fèrules dentals invisibles que es col·loquen i es van canviant cada dues setmanes segons l’evolució de la postura de les dents i es va corregint amb les diferents fèrules.

Aquest tractament d’ortodòncia és molt còmode i fàcil d’utilitzar i és dels més escollits, ja que els seus resultats es poden veure des dels primers mesos d’utilització i són tractaments d’una durada aproximada d’un any.