Especialista ortodoncista a Mollerussa

Una de les especialitats odontològiques més realitzades i demandades és l’ortodòncia dental, però per poder dur a terme un bon tractament d’ortodòncia necessitem posar-nos en mans d’un bon especialista, un bon ortodoncista a Mollerussa.

Per trobar un bon ortodoncista hem de confiar i posar-nos en mans d’una bona clínica dental que ens garanteixi bons resultats i un correcte seguiment i diagnòstic del nostre tractament, a continuació, t’expliquem com triar un bon ortodoncista a Mollerussa i tot el que t’oferim a Dental Linyola.

En què consisteix l’ortodòncia dental?

L’ortodòncia dental és el tractament que s’utilitza amb l’objectiu de modificar la posició de les peces dentals o corregir una mala oclusió dental. Aquest tractament s’utilitza amb una finalitat estètica o de correcció de la posició dental per millorar possibles problemes de masticació i aconseguir una bona harmonia facial.

Podem visitar el dentista en tots dos casos i ell determinarà com procedir amb el tractament, a continuació, veurem en quins casos hem d’anar al dentista per una ortodòncia dental.

Quan utilitzar una ortodòncia dental estètica?

Quan es tracta d’una correcció dental amb un objectiu purament estètic sol ser el pacient qui acudeix al dentista i li explica que és el que vol millorar del seu somriure. En aquest cas solen ser pacients d’edat més adulta que volen millorar el seu aspecte.

Els nostres especialistes en ortodòncia determinaran en cada cas quina és la solució que s’adapta més a cada pacient i a les seves necessitats i es realitza un diagnòstic, a partir d’allí, si s’està conforme amb la decisió del dentista, el tractament segueix endavant i els nostres dentistes realitzen un seguiment en tot moment.

Corregir problemes amb l’ortodòncia dental

Quan parlem de realitzar un tractament d’ortodòncia dental per corregir una mala oclusió o poder realitzar espai entre les diferents peces dentals, aquests tractaments solen ser diagnosticats per un dentista i sobretot en pacients com nens o adolescents.

Per a poder detectar a temps aquests problemes hem d’acudir al dentista de forma regular i així poder mantenir un bon seguiment del nostre estat i poder detectar problemes a temps i que aquests no es compliquin.

Anticipar-nos a aquests problemes reduirà el risc que quan siguem més grans tinguem altres problemes més greus, i si s’efectua de més jove segurament evitarem que més endavant hagem de tornar a passar per aquest procés.

Com demanar cita al nostre dentista

Si estàs decidit a demanar cita per millorar el teu somriure, o vols portar els teus fills perquè un especialista pugui fer-li un diagnòstic pots contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o dirigir-te a la nostra clínica a: Carrer Pons i Arola, 3, 1r 2a, 25240, Linyola.

Els nostres dentistes t’atendran i intentaran trobar la millor solució als teus problemes i millorar la teva salut bucodental. Pots efectuar una primera consulta sense compromís per trobar resposta a alguns dels teus dubtes i que un especialista t’expliqui les diferents opcions disponibles en ortodòncia actualment i aquella més adequada per al teu cas.