La teva pròtesi dental amb Dental Linyola

Les pròtesis dentals són un dels tractaments més realitzats a les clíniques dentals. En els últims anys s’ha avançat molt gràcies a les noves tecnologies i els seus procediments cada vegada són més efectius i ofereixen millors resultats.

A Dental Linyola treballem diàriament per oferir sempre els millors tractaments als nostres pacients. Ens mantenim al dia de les últimes novetats per tal de garantir sempre els millors resultats als nostres pacients. A continuació us expliquem que heu de tenir en compte a l’hora de realitzar-vos una pròtesi dental.

Què són les pròtesis dentals?

Les pròtesis dentals s’utilitzen per substituir alguna peça dental concreta o totes les peces dentals. Això pot ser degut a la pèrdua per un motiu puntual a causa del pas dels anys i al desgast de les dents.

Podem trobar diferents tipus de pròtesis dentals, com veurem a continuació i també diversos materials que s’utilitzen per fabricar-les.

Tipus de pròtesis dentals

Trobem dos tipus de pròtesis dentals. Per una banda les pròtesis fixes. Com el seu propi nom indica són un tipus de pròtesis que no es poden retirar pel propi pacient sinó que sempre ha de realitzar aquesta intervenció un dentista. Aquestes pròtesis s’acostumen a utilitzar per casos d’implants dentals.

Les pròtesis extraïbles per contra son aquelles que es poden extreure pel propi pacient. Són les més escollides per casos on s’ha de substituir tota a quasi tota la totalitat de la boca. No requereixen cap cirurgia i es pot utilitzar tant si encara es conserva alguna peça dental com si no se’n conserva cap.

Materials

Les pròtesis dentals es poden fabricar amb diferents materials segons el resultat que es vulgui obtenir. Els materials més coneguts són la porcellana, materials acrílics i d’altres. Pel que fa a la composició de les genives, intenten imitar la composició d’un teixit natural per tal que pugui passar desapercebut.

Per què escollir Dental Linyola per la teva pròtesi dental?

A Dental Linyola t’aconsellarem sobre quin tipus de pròtesi dental és el més adequat per a tu. Els nostres especialistes vetllaran per la teva salut bucodental i t’acompanyaran en tot el procés per oferir-te sempre els millors resultats.

Una vegada ja s’hagi realitzat la col·locació de la pròtesi dental els nostres dentistes et donaran consells i instruccions per mantenir la teva pròtesi en el millor estat i que aquesta no t’ocasioni molèsties en el futur.

L’última tecnologia

A les nostres instal·lacions disposem d’un laboratori propi on utilitzem l’última tecnologia en pròtesis dentals. Procera® és una tecnologia resistent, fiable, preparada per utilitzar i que ofereix uns resultats immillorables.

Aquesta tecnologia permet reduir el temps de preparació de les pròtesis dental gràcies al seu disseny per ordinador que facilita el procés de creació del disseny.

També disposem de la més àmplia gamma de materials en zircònia blanca i acolorida, alúmina i titani. Amb 5 anys de garantia per a tots els productes Procera®

Sol·licita pressupost per les teves pròtesis dentals

Posa’t en contacte amb la nostra clínica dental i et financem a mida les teves pròtesis dentals còmodament. El nostre objectiu és que els nostres pacients gaudeixin del seu somriure i no es preocupin de cap altra cosa.

Contacta amb nosaltres a través del nostre telèfon 973 71 44 53, o visita la nostra clínica dental. Estarem encantats de poder atendre’t.