Els tractaments dentals que necessites per somriure

El principal objectiu d’una clínica dental és el d’oferir els millors tractaments dentals als seus pacients per garantir els millors resultats en les seves consultes clíniques i que els pacients gaudeixin d’una perfecta salut bucodental i un bon seguiment.

Poder oferir els millors tractaments dentals comporta donar uns bons serveis, des de rebre assistència d’especialistes en cada tractament, tenir disponible un bon equip tècnic, poder oferir finançament a mida, entre molts d’altres que veurem a continuació.

Especialitats dentals

A Dental Linyola volem anar més enllà per oferir els millors tractaments. Som un referent en implantologia al Pla d’Urgell, ja que els nostres tractaments mínimament invasius permeten millorar la qualitat de vida dels nostres pacients dia a dia.

Oferim sempre les especialitats dentals que l’odontologia moderna permet, els nostres tractaments són mínimament invasiu, ja que tenim disponible a la nostra clínica les últimes tecnologies, i els nostres especialistes estan sempre al dia de les últimes novetats en odontologia.

Primera visita més diagnòstic

Sabem que la primera impressió és el que compta, per això a la nostra clínica podràs gaudir de la teva primera visita sense compromís, on els nostres dentistes t’aportaran la millor solució als teus problemes dentals.

Els nostres especialistes t’assessoraran sense cap compromís sobre quins seran els següents passos a seguir, i en cas que decideixis no realitzar-te el tractament amb nosaltres no et demanarem res a canvi.

A Dental Linyola sabem que decidir-te a realitzar un tractament dental pot costar, per això oferim totes les facilitats per fer-ho el més còmode possible.

Facilitats econòmiques

Un altre dels serveis que oferim als nostres pacients, per tal que no s’hagin de preocupar de res més que no sigui la seva salut dental, és el finançament a mida sense interessos. Sabem que la principal preocupació, o la causa de no acudir al dentista quan toca, moltes vegades és degut al tema econòmic, per això facilitem el pagament perquè s’efectuï de la forma més còmoda.

A la nostra clínica podeu finançar el 100% dels vostres tractaments durant 2 anys i sense interessos. Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 973 71 44 53, o visitar la nostra clínica al Carrer Pons i Arola, 3, 1r 2a, 25240, Linyola.

Els millors tractaments dentals al teu servei

A Dental Linyola no només ens preocupen d’oferir les millors especialitats dentals als nostres pacients sinó que aquestes s’executin de la millor manera. A les nostres instal·lacions disposem de la tecnologia de diagnòstic 3D (TAC) que permet agilitzar els processos de diagnòstic i també ser més específics en l’execució dels tractaments.

També oferim servei de laboratori propi dins de les mateixes instal·lacions, on podem dissenyar i confeccionar les pròtesis dentals. Disposar d’un laboratori propi garanteix uns millors resultats, ja que s’agilitza la comunicació i permet personalitzar millor el tractament.

Tractaments per tota la família

No volem ser només el teu dentista de referència al Pla d’Urgell sinó que volem ser l’opció de referència per a tu i que tornis sempre. Però també volem ser aquella opció que recomanis als teus familiars i amics.

Per tal que això passi a Dental Linyola ens centrem a oferir els millors serveis i la millor qualitat als nostres clients i que se sentin com a casa seva.