Cada quant temps has de fer-te un emblanquiment dental?

L’emblanquiment dental és un dels tractaments estètics més populars per a millorar el somriure de les persones i, cada vegada més, s’està convertint en un dels serveis més demandats en Dental Linyola.

Un emblanquiment dental és un tractament odontològic que pretén aclarir el color de les dents, eliminant les possibles taques i la descoloració d’aquests. És un tractament que és molt efectiu per a taques superficials o extrínseques. A Dental Linyola som especialistes en realitzar emblanquiments dentals a Mollerussa i comarca.

Com puc blanquejar-me les dents?

Existeixen diferents mètodes que s’utilitzen per a blanquejar les dents, però, el primer que has de fer és realitzar un estudi de l’estat de les dents i de la boca per a determinar si estàs preparat per a realitzar el procés d’emblanquiment o no, ja que una boca completament sana és fonamental per a qualsevol procés que tingui a veure amb cosmètica o estètica dental.

Si la teva boca està sana en quant a presència de càries o gingivitis, hauràs de realitzar-te una neteja per eliminar les substàncies que s’acumulen a les dents, el carrall i les taques més superficials. Després d’aquest pas, podràs realitzar-te l’emblanquiment.

Es pot realitzar el tractament de diferents maneres:

  • Emblanquiment en dents vitals. És el més comú i es realitza aplicant el gel directament sobre la superfície de la dent i es realitza en diverses sessions.
  • Emblanquiment en dents no vitals o des de l’interior. Aquest tipus de tractament s’utilitza quan la dent vital no pot tenir efecte ja que les taques venen de la part interior de la dent, en aquest cas es col·locarà dins de la dent i s’utilitzarà un farciment de manera temporal.

Quant duren els resultats?

L’emblanquiment dental no és un tractament per tota la vida o permanent, encara que sí molt durador. Els especialistes recomanem realitzar un manteniment de manera periòdica en funció de les dents de cada persona. Aquest manteniment és propici per evitar un emblanquiment molt pròxim al primer i aconseguir una major durabilitat.

Els resultats es poden allargar en el temps i la durada depèn de cada pacient, del color inicial de l’esmalt de les dents, dels hàbits d’higiene i de l’alimentació. Si es vol mantenir el blanc del tractament, s’han d’anar fent visites de control.

D’altra banda, algunes accions recomanables per a allargar la durada de l’emblanquiment dental, a més a més de les visites de control, poden ser evitar el tabac i reduir el consum de cafè o te entre altres.

A Dental Linyola oferim el millor servei possible en tot moment i cuidem la salut bucodental dels nostres clients per a què recuperin el seu somriure el més aviat possible. Som el teu dentista de confiança a Mollerussa i comarca. Si tens qualsevol dubte sobre aquesta mena de tractaments, contacta amb nosaltres!